Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Motociklist sletio s ceste i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći između Bala i Vodnjana poginuo je motociklist.

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 17,45 sati izvan naselja Krnjaloža, priopćila je PU istarska. Prometna nesreća dogodila se na državnoj cesti D75 Bale-Vodnjan.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Velikoj Gorici Očevid u tijeku Užas u Velikoj Gorici: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist

Nesreća se dogodila kada je 28-godišnjak upravljao motociklom Honda, pulske registarske oznake, iz smjera Vodnjana prema Balama.

Izvan naselja Krnjaloža, vozač je iz zasad neutvrđenog razloga motociklom sletio van kolnika gdje je udario u zemljano uzvišenje. Od zadobivenih ozljeda, 28-godišnjak je smrtno stradao na mjestu događaja. Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije.

Za vrijeme obavljanja očevida dionica D75 bila je zatvorena za sav promet od 18 do 20,40 sati te se promet odvijao obilazno preko Istarskog ipsilona.

Aktualno Oliver Stone iznenadio Putina neočekivanim pitanjem, a ruski predsjednik mu odgovorio: ''To moraš nju pitati'' Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: kremlin.ru) Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: kremlin.ru) Foto: kremlin.ru Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Foto: Afp Ruski predsjednik Vladimir Putin govori na konferenciji za novinare posljednjeg dana Foruma za pojas i cestu u Pekingu (Foto: AFP) Ruski predsjednik Vladimir Putin govori na konferenciji za novinare posljednjeg dana Foruma za pojas i cestu u Pekingu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Svijet Oliver Stone iznenadio Putina neočekivanim pitanjem, a ruski predsjednik mu odgovorio: ''To moraš nju pitati'' 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene