Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Prometna nesreća kod Dramlja: U sudaru dvaju automobila ozlijeđene dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 15 sati na cesti između Jadranova i Dramlja došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila.

Prema prvim informacijama iz PU primorsko-goranske, u sudaru dvaju automobila na cesti između Jadranova i Dramlja ozlijeđene su dvije osobe.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Obje ozlijeđene osobe prevezene su u KBC Rijeka na pružanje liječničke pomoći. Težina njihovih ozljeda za sada nije poznata.

Promet je tom dionicom bio neko vrijeme blokiran, a sada se odvija otežano, jednom trakom.

Više detalja o prometnoj nesreći bit će poznato nakon policijskog očevida.

Aktualno Povjerenstvo Tolušiću dalo upute na koja dva načina može pravilno ispuniti imovinsku karticu Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa (Foto: Dnevnik.hr) Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kristian Došen i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) Kristian Došen i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Povjerenstvo Tolušiću dalo upute na koja dva načina može pravilno ispuniti imovinsku karticu 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene