Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ide u istražni zatvor

FOTO Ubio jednog i ranio drugog: Osumnjičeni za pucnjavu na Lemić Brdu na ispitivanju se branio šutnjom

Uhićenje na Lemić Brdu
Uhićenje na Lemić Brdu MUP
Aktualno Galerija +0 Uhićenje na Lemić Brdu Galerija 1/1 >>
U Državno odvjetništvo u Karlovcu jutros je priveden 68-godišnjak osumnjičen za pucnjavu na Lemić Brdu.

Osumnjičeni (68) za pucnjavu u Lemić Brdu u nedjelju ujutro priveden je u Državno odvjetništvo u Karlovcu. Određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, potvrdio je Hini od sudac istrage Mladen Kosijer sa Županijskog suda u Karlovcu.

Takva je odluka donesena na prijedlog državnog odvjetnika Mladena Krajačića.

Sudac Kosijer dodaje da se prilikom saslušanja osumnjičeni branio šutnjom i da mu je po službenoj dužnosti dodijeljen odvjetnik Mario Karaica.

Njega se tereti da je u petak navečer vatrenim oružjem ubio 65-godišnjaka, drugog 65-godišnjaka teško ranio, ispalio više hitaca prema obiteljskim kućama, a potom i zapalio krovište svoje obiteljske kuće. 

U lovu na osumnjičenog bilo je više policijskih timova, pripadnika temeljne, kriminalističke i interventne policije PU karlovačke. Kako su priopćili, ubrzo su naoružanog muškarca locirali, uspostavili 'prvi prsten' osiguranja i stavili ga pod nadzor.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid Policija objavila detalje Pohod rastrojenog uma: U Lemić Brdu ubio jednog, ranio drugog muškarca, ispalio rafal, a zatim i zapalio vlastitu kuću

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KRVAVI POHOD Sumještanka ubojice za DNEVNIK.hr: "Bio je pijan, a prije nego što su ga uhvatili zapalio je svoju kuću pa zapjevao 'Gori gora, gori borovina'"

Pozvani su i pripadnici ATJ-a Lučko koji su ga svladali i priveli u trenutku kad je muškarac pokušao pobjeći vozilom iz svoje obiteljske kuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene