Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Privedeni zbog krivotvorenja kuna i dinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku uz kaznenu prijavu dovedeni su sinoć 43-godišnjakinja i 37-godišnjak iz Osijeka, osumnjičeni za krivotvorenja novca - kuna i srpskih dinara, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Policija navodi da je prilikom pretraživanja doma i drugih prostorija te automobila 43-godišnjakinje pronađen i uz potvrdu oduzet veći broj krivotvorenih novčanica u raznim apoenima od 500, 200, 50 i 20 kuna, te 500, 100 i 50 srpskih dinara. U njezinu je stanu pronađeno računalo, LCD monitor i dva printera, što je također uz potvrdu oduzeto.

Pročitajte i ovo Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu Ilustracija U susjedstvu Sve više žrtava lažne liječnice: Zarađivala na stomatološkim uslugama i tretmanima protiv starenja

Osumnjičene se tereti da su uz pomoć računalne opreme izradili veći broj novčanica hrvatskih kuna i srpskih dinara u raznim apoenima te ih plasirali na području Baranje i u Osijeku. Između ostalog, lažnim su novčanicama plaćali troškove zabave u Suzi u Baranji, večeru u jednom ugostiteljskom objektu u Dardi, trgovini u Kopačevu, te taksi usluge u Osijeku. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene