Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Priveden mladić koji je odvijačem izbo djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
21-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji je u šibenskom kafiću Bass odvijačem izbo po genitalijama svoju bivšu, maloljetnu djevojku iz Šibenika, uhićen je i priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku

'Sedamnaestogodišnja djevojka operirana je i izvan životne opasnosti', rekao je načelnik PU Branko Peran.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

Šibenska policija je u noći sa subote na nedjelju, u ponoć i 15 minuta zaprimila dojavu da se u blizini kafića Bass u šibenskoj gradskoj četvrti Dolac nalazi mlađa ženska osoba koja jako krvari u donjem dijelu tijela, te da joj je život u opasnosti.

>> Djevojku silovao pa joj odvijačem izbo vaginu

Uz policiju na mjesto događaja odmah je došla i Hitna pomoć, te je djevojka prebačena na odjel ginekologije šibenske Opće bolnice gdje je operirana. Nakon operacije zadržana je u bolnici na daljnjem liječenju, a život joj nije u opasnosti. 

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je djevojka s bivšim momkom imala spolni odnos u zahodu kafića Bass, nakon čega ju je mladić nekoliko puta izbo odvijačem po spolnim organima i nanio joj teške ozljede opasne po život. 

Počinitelj je pronađen i uhićen nekoliko sati kasnije, u 4,15 sati, kazao je Peran, te dodao kako djevojka protiv mladića nije podnijela prijavu za silovanje.

Prema Peranovim riječima, uhićeni mladić iste je večeri sudjelovao i u dvjema tučnjavama, od kojih se prva dogodila u kafiću Bass prije napada na djevojku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene