Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U istražni centar Županijskog suda u Rijeci danas je priveden 26-godišnji Opatijac, osumnjičen za podmetanje eksplozivne naprave koja je eksplodirala jučer ujutro u Opatiji, izvijestila je večeras Policijska uprava primorsko-goranska.


Osumnjičeni Opatijac uhićen je jučer, a tereti ga se da je postavio eksploziv pred ulaz u lokal Lord Byron, koji se nalazi u zgradi hotela Imperial u Opatiji.

Vezani članci Terasa opatijskog restorana Korona ovu županiju nije spriječila u ambicioznim planovima za sezonu, gosti poručuju: "Čim smo stigli, shvatili smo da nigdje ne možemo biti sigurniji" Marina i Zdravko Mamić Mamićeva supruga dala iskaz USKOK-u, šef osječkog Županijskog suda zatražio razrješenje kolega sudaca

Po dosadašnjim saznanjima policije razlog postavljanja eksplozivne naprave su razmirice osumnjičenog sa osobljem lokala, a poznavao se i sa najmoprimcem lokala, hrvatskim državljaninom nastanjenim u Opatiji.

Od eksplozije su oštećena ulazna vrata u lokal Lord Byron te stakla konferencijske dvorane hotela Imperial, koji se nalazi iznad tog lokala.