Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Priveden bombaš iz Opatije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U istražni centar Županijskog suda u Rijeci danas je priveden 26-godišnji Opatijac, osumnjičen za podmetanje eksplozivne naprave koja je eksplodirala jučer ujutro u Opatiji, izvijestila je večeras Policijska uprava primorsko-goranska.

Osumnjičeni Opatijac uhićen je jučer, a tereti ga se da je postavio eksploziv pred ulaz u lokal Lord Byron, koji se nalazi u zgradi hotela Imperial u Opatiji.

Pročitajte i ovo Balinjerada - 2 41. opatijska balinjerada Maskirani ljudi u neobičnim vozilima okupirali Opatiju: "Moramo probiti novi tunel kroz Učku za željeznicu" Ivan Turudić, sudac - 2 Ivan Turudić Tko je budući šef DORH-a? Kontroverzni sudac se spominje u optužnici USKOK-a, pala mu jedna od najvažnijih presuda u Hrvatskoj

Po dosadašnjim saznanjima policije razlog postavljanja eksplozivne naprave su razmirice osumnjičenog sa osobljem lokala, a poznavao se i sa najmoprimcem lokala, hrvatskim državljaninom nastanjenim u Opatiji.

Od eksplozije su oštećena ulazna vrata u lokal Lord Byron te stakla konferencijske dvorane hotela Imperial, koji se nalazi iznad tog lokala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene