Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Muškarac je tijekom studenog prijetio bivšoj supruzi i njezinom novom mužu, osuđen je na godinu dana zatvora, a kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro.


Muškarac (34) iz okolice Koprivnice prema nepravomoćnoj presudi proglašen je krivim i osuđen jer je bivšoj supruzi i njezinom novom mužu prijetio smrću.

Taj 34-godišnjak je tijekom studenoga u više navrata zvao bivšu suprugu i tražio da spava s njim.

"Moraš sa mnom spavati, ako ne budeš, vidla buš kaj ti se bu dogodilo, kaj ti slijedi ku*vo… Jesi li razmislila, jesi li donijela odluku dal' ćeš spavati sa mnom? Ako nećeš, vidla buš kaj ti se bu dogodilo, a i muža ti bum rešil s dugom devetkom", stravične su prijetnje koje je uputio svojoj bivšoj supruzi.

Prijetio joj je mafijom, govorio da će joj likvidirati supruga ako ne pristane na odnos sa njime, piše Danica.hr.

Nasilje, Ilustracija Strava u Lici: 26-godišnja žena godinama je bila žrtva svekrova maltretiranja, a suprug ju je - silovao

Uhićeni muškarac, ilustracija Monstruozni zločin u Ludbregu: Muškarac zatočio partnericu, tukao i prijetio joj ubojstvom

Tijekom sudske rasprave branio se šutnjom, ali u istrazi je negirao prijetnje tvrdeći da mu bivša sve podmeće.

Osuđen je na godinu dana zatvora, a kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti. Ranije je već pravomoćno osuđen za prijetnju, i to na uvjetnu zatvorsku kaznu.

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju