Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Razbojstvo na benzinskoj

Prijetio aktivacijom bombe zbog 800 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz prijetnju da će aktivirati bombu na benzinskoj postaji u Velikoj Mlaki 28-godišnjak je počinio razbojstvo nad dvojicom zaposlenika, 21-godišnjakom i njegovim 51-godišnjim radnim kolegom.

Muškarac je iz benzinske je postaje otuđio novac, cigarete i upaljač, te pobjegao osobnim automobilom marke Opel Kadett. Nakon dojave o razbojstvu i marki auta, policijski su službenici na području Velike Gorice zaustavili Opel Kadett kojim je upravljao 28-godišnjak koji se temeljem osobnog opisa dovodio u vezu s ovim kaznenim djelom. 

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

U jutarnjim je satima provedena kriminalistička obrada nad njim te potvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo razbojstva na benzinskoj postaji pri čemu je otuđio stvari u vrijednosti od oko 800,00 kuna. Protiv osumnjičenog podnijeto je posebno izvješte Općinskom državnom odvjetništvu Velika Gorica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene