Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upisivali pogrešno prebivalište

Profesori varali na putnim nalozima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prijevare u službi prijavljeno je troje profesora Gimnazije Dinka Šimunovića u Sinju, a sumnjiči ih se za varanje na putnim nalozima prikazavši pogrešno mjesto prebivališta.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad tri osobe utvrđena je osnovana sumnja da su kao djelatnici obrazovne ustanove na području Sinja, u različitim vremenskim razdobljima, sačinili zahtjeve za putni trošak koji nisu odgovarali stvarnom stanju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žele ga i izbrisati iz članstva SDP suspendirao đakovačkog gradonačelnika Slika nije dostupna Zaradio više od 61 tisuće kuna Bivši direktor HUP-a osuđen na sedam mjeseci uvjetno

>> Putni nalozi dokrajčili gradonačelnika Đakova

Slijedi im podnošenje odgovarajuće prijave nadležnom općinskom državnom odvjetništvu, izvijestila je zamjenica glasnogovornice PU Splitsko – dalmatinske Tanja Nazlić.

Jedan profesor je prijavio prebivalište u Kosorima, drugi u Supetru, dok je njihova kolegica kao mjesto stanovanja prijavila Slatine na Čiovu, premda svi troje, kako je utvrdila policija, žive u Sinju. Varali su godinama, tako da šteta iznosi preko 100 tisuća kuna.

Zbog iste stvari i štete od 90 tisuća kuna, policija je prije mjesec dana već prijavila trojicu profesora sinjske gimnazije, a sada je lista osumnjičenih proširena. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene