Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZNEMIRIO GRAĐANE

Policija prijavila muškarca: Ušao u garderobu, skinuo se gol i tako šetao po trgovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv mladića koji je gol hodao po trgovini u Dugopolju policija je podnijela optužni prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira, doznaje se u splitskoj policiji.

Policija je izvijestila da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Improvizirani klub zapečaćen VIDEO Policija upala u ilegalni noćni klub, više ljudi zaradilo prekršajne prijave. Posjetitelj otkriva: "Pa cijeli Zadar je bio tamo"

"Utvrđeno je da je u jednoj trgovini na području Dugopolja ušao u garderobu, a potom se skinuo gol i tako hodao po trgovini. Tim je ponašanjem uznemirio građane i omalovažio njihove moralne osjećaje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KONTROLA KARTICE Policajci zaustavili kamion: Zbog niza od čak 22 prekršaja vlasnik i vozač zaradili kaznu koja bi se mogla popeti i do 119.000 kuna

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu", kazala je Sanja Nazlić iz splitske policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene