Zbog neprilagođene brzine sletio niz padinu i teško se ozlijedio
Zbog neprilagođene brzine sletio niz padinu i teško se ozlijedio Foto: PU istarska

Vozač je zbog neprilagođene brzine sletio niz padinu te se nekoliko puta vozilo prevrnulo. Dijete koje se nalazilo u automobilu, na sreću, nije ozlijeđeno.


U nedjelju, 14. ožujka oko 10:55 sati nedaleko od mjesta Bale dogodila se nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Naime, 35-godišnji vozač je, zbog neprilagođene brzine, udario u metalnu ogradu, potom u prometni znak te je vozilo sletjelo niz padinu gdje se nekoliko puta prevrtalo. U automobilu se nalazilo i dijete.

Vezani članci Policija na očevidu, Ilustracija Policija objavila detalje nesreće u kojoj su smrtno stradali biciklisti iz Slovačke: Nijemac se najprije zabio u bicikliste pa završio u suhozidu Policijski kombi Dvogodišnje dijete istrčalo na cestu: Udario ga automobil, teško je ozlijeđeno

Vozaču je pružena pomoć u Općoj bolnici Pula gdje je zadržan na liječenju, dok je dijete prošlo bez posljedica. ''Protiv vozača se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama'', izvijestili su iz PU istarske.