Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podvodnim skuterima

Pretraživanje Vranskog jezera u potrazi za roniocem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 12 dana pretraživanja dna Vranskoga jezera na Cresu u potrazi za tijelom nestalog 71-godišnjeg Zagrepčanina, ronioci Specijalne jedinice policije prekinuli su pretragu, a sutra će se potraga nastaviti podvodnim električnim skuterima, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Naime, koncesionar vodocrpilišta, tvrtka 'Vodovod i čistoća Cres-Mali Lošinj', angažirala je tvrtku iz Labina čiji će djelatnici, u suradnji s policajcima iz Malog Lošinja, sutra početi pretraživati dno Vranskog jezera uz pomoć podvodnih električnih skutera. Sedamdeset jednogodišnji Zagrepčanin, po neslužbenim podatcima poduzetnik Vinko Hotko, nestao je nakon prevrtanja čamca na jezeru 25. veljače. Pedeset četverogodišnji Zagrepčanin, koji je bio s njim u čamcu, uspio se spasiti isplivavši na obalu jezera. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zaredali se sudari na moru 16-godišnjakinja čija je majka jučer poginula na jet skiju bori se za život u bolnici, a na Hvaru još jedna nesreća s teškim ozljedama Slika nije dostupna prebačena u bolnicu u Dubrovniku Teška nesreća kod Neuma: Djevojčica završila s ozljedama glave nakon što se skuter zaletio u pedalinu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene