Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon 12 dana pretraživanja dna Vranskoga jezera na Cresu u potrazi za tijelom nestalog 71-godišnjeg Zagrepčanina, ronioci Specijalne jedinice policije prekinuli su pretragu, a sutra će se potraga nastaviti podvodnim električnim skuterima, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.


Naime, koncesionar vodocrpilišta, tvrtka 'Vodovod i čistoća Cres-Mali Lošinj', angažirala je tvrtku iz Labina čiji će djelatnici, u suradnji s policajcima iz Malog Lošinja, sutra početi pretraživati dno Vranskog jezera uz pomoć podvodnih električnih skutera. Sedamdeset jednogodišnji Zagrepčanin, po neslužbenim podatcima poduzetnik Vinko Hotko, nestao je nakon prevrtanja čamca na jezeru 25. veljače. Pedeset četverogodišnji Zagrepčanin, koji je bio s njim u čamcu, uspio se spasiti isplivavši na obalu jezera. (Hina)

Vezani članci Bizarna nesreća Bizarna nesreća: Pokosio ju je automobil, a onda ju progutala i rupa Pas i skuter (Foto: Screenshot/YouTube) Djevojke na skuteru naišla na agresivnog psa, lovio ih je dok se nisu razbile