Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Presuda Miljenku Stričaku idućeg tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Općinskom sudu u Zadru danas je dovršen dokazni postupak protiv Miljenka Stričaka, vozača tegljača, koji je prije dvije godine izazvao u tunelu Ledeniku na autocesti Split - Zagreb tešku prometnu nesreću, u kojoj su poginule četiri osobe, dvije žene i njihovih dvoje malodobne djece.

Na današnjem ročištu saslušana su dva svjedoka. Jedan se izjasnio o okolnosti umora optuženoga Stričaka, a drugi o okolnosti različitih registracijskih pločica na kamionu i prikolici, koju je kamion vukao za sobom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Slika nije dostupna Obitelji zgrožene kaznom, Stričak hladnokrvno saslušao izricanje presude

Nakon njih svoju obranu iznio je i optuženi Miljenko Stričak. Što je iznio, nije moguće doznati, jer je suđenje zatvoreno za javnost.

U ponedjeljak će predstavnici optužbe i obrane iznijeti završne riječi. Po riječima predsjednika sudskoga vijeća Marijana Bitange, nakon toga idućeg tjedna bit će izrečena i presuda Stričaku.

Stričak je optužen da je s neizravnom namjerom izazvao tu nesreću, naletjevši u punoj brzini tegljačem na kolonu automobila pri čemu je udario u "opel" zagrebačkih registracija u kojemu su poginule četiri osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene