Zagrebačka policija traži trojicu muškaraca s fotografije. Pretpostavlja se da imaju informacije o razbojništvu iz travnja ove godine.

Galerija


U Zagrebu u Petrinjskoj ulici 14. travnja 2019. godine oko 14:40 dvojica nepoznatih počinitelja počinila su razbojništvo na štetu 23-godišnjeg državljanina Republike Njemačke. Uz uporabu tjelesne snage ukrali su mu šal dok mu drugi počinitelj nije uspio ukrasti mobitel.

Vezani članci Pomicanje sata (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ne zaboravite pomaknuti kazaljke sata, a svjetla na autima upaliti od 1. studenog Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Zagrepčanin provaljivao u crkvene škrabice i uzimao novac, po bolnicama krao novčanike

Zagrebačka policija pretpostavlja da trojica muškaraca s fotografija raspolažu informacijama o navedenom kaznenom djelu.

Mole građane da, ako imaju informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i na e-mail zagrebacka@policija.hr.