Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Premlatio teško bolesnu suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je zbog premlaćivanja teško bolesne i gotovo nepokretne supruge na Prekršajnom sudu kažnjen s dva tjedna zatvora, 74-godišnji Zagrepčanin zbog istog je zločina suočen s kaznenom prijavom te predan istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

U kaznenom postupku 74-godišnjak se tereti za nasilničko ponašanje u obitelji i prijetnje godinu dana mlađoj supruzi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opljačkao i izudarao 101-godišnju staricu Slika nije dostupna Protvanom pretukao nevjenčanu suprugu

Policija tvrdi da je nasilnik predvečer 16. listopada pijan došao do kreveta teško bolesne i slabo pokretne supruge i bez povoda ju povukao za ruke i bacio na tlo. Potom joj je uz prijetnje rukama i nogama izudarao po glavi i tijelu.

Kada ju je prestao tući starica je otpuzala do telefona, nazvala
nećakinju i zatražila pomoć. Kada je nećakinja došla u stan i vidjela što se dogodilo pozvala je policiju. 

No, nasilnik je tada ponovno nasrnuo na suprugu i počeo ju vući prema hodniku kako bi je izbacio iz stana. Pritom je udario i nećakinju koja ju je pokušala zaštititi, a smirio ga je tek suzavac kojim ga je pošpricala po očima.

Policija je uhitila 74-godišnjaka i predala ga sucu za prekršaje. Nakon odslužene dvotjedne zatvorske kazne nasilnik se ponovno pojavio pred sudom, ovoga puta zbog kaznenog postupka u kojemu može dobiti znatno veću zatvorsku kaznu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene