Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznene prijave četvorici

Premlatili Balena zbog nehotičnog 'laktarenja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je podnijela kaznene prijave protiv četvorice mladića zbog premlaćivanja 22-godišnjeg Ive Balena koje se dogodilo u nedjelju kod Schlosserovih stuba.

U policiju su prethodno zadržana osmorica da bi istragom bilo utvrđeno da su za brutalno premlaćivanje odgovorni M.G. (19), L.V. (18), A.P. (18) i J.K. (20). Istragom je utvrđeno da je Balen stradao umjesto njegovog 17-godišnjeg prijatelja koji je uspio pobjeći napadačima. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

>> 22-godišnjak brutalno pretučen jer je bio 'bezobrazan'

Čitav sukob je započeo tako da je 17-godišnjak u noćnom klubu nehotice laktom okrznuo 19-godišnjeg M. K. koji ga je odmah napao. M. G. i njegovu trojicu prijatelja tada su zaštitari izbacili iz kluba da bi se oni  nakon pola sata  vratili pred klub i zatekli Ivu Balena i 17-godišnjaka koji im je pobjegao. Balen im je dobro poslužio za iskaljivanje bijesa te su ga pretukli nogama i rukama. S teškim tjelesnim ozljedama oporavlja se u bolnici u Dubravi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene