Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova žrtva na zagrebačkim ulicama

22-godišnjak brutalno pretučen jer je bio 'bezobrazan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Balen (22) bez ikakvog je povoda brutalno pretučen dok se s prijateljem tijekom vikenda vraćao s noćnog izlaska. Napadači nisu pronađeni, a mladić se s teškim ozljedama oporavlja u bolnici u Dubravi.

Više, očito, nema pravila. Natečen, ogreban i s modricama 22-godišnji Ivo najnovija je žrtva zagrebačkih huligana. Teško govori, sve ga boli a najviše isprekidano sjećanje na brutalno premlaćivanje. 'Jedino što znam je da su me pitali zašto sam bio bezobrazan, na što sam ja reko da nisam bio bezobrazan, a da ako jesam ispričavam se. On se okrenuo i mislio otići, no tad sam dobio po glavi i ničeg se više ne sjećam', kaže Ivo Balen.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Marin Galić, Sveučilište Sjever Neredi navijača Nakon Torcidinog napada na policiju, reakcije iz Hajduka još nema: "Svi se boje reagirati, na tom području jedino Katolička crkva ima veći utjecaj"

Ivu i njegova prijatelja skupina huligana presrela je prošlog vikenda dok su se vraćali iz noćnog izlaska. Prijatelj je prelazio cestu, a Ivo se, ni kriv ni dužan, u sekundi našao na podu, izudaran i plav.

Pod budnim okom liječnika, za sad se dobro oporavlja. Udarcem u oko dobio je prijelom očne šupljine, no liječnici vjeruju kako operacija neće biti potrebna jer je vid za sada normalan. 'Ne znam...stvarno još jedino ostati doma i biti zatvoren u četiri zida. Valjda me tamo nitko neće dočekati iza ugla', dodaje Ivo.

Možda bi se i sjetio napadača da ih policija privede. No, sumnja da će ih pronaći. Još nisu riješili ni dva glavna ubojstva u metropoli, a kamoli premlaćivanja. Delikventi napadaju iz dosade, a policija je najčešće nemoćna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene