Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa u prometu završila kobno

Preminuo od posljedica uboda nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
44-godišnji Riječanin Mirko Bibić, kojeg je u svađi na cesti prije nekoliko dana ubo nožem u vrat 50-godišnji Huso Keserović, preminuo je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka.

Bibić je teško ozlijeđen prošlog petka oko 18,50 sati u ulici Dražice u riječkom naselju Srdoči, nakon svađe s Keserovićem.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Ilustracija pokušaj ubojstva Policija otkrila detalje drame kod naplatnih kućica: Muškarac koji je pokušao pregaziti sunarodnjake nije bio sam u vozilu

Do svađe je došlo nakon što je Bibić zaustavio svoj automobil i izašao iz vozila te došao do automobila kojeg je iza njegova vozio Keserović. Nakon kratke prepirke Keserović ga je je, ne izlazeći iz automobila, ubo nožem u vrat. 

>> Nožem vozača ubo u vrat

Teško ozlijeđen Bibić je prevezen u KBC Rijeka, a Keserović je pobjegao s mjesta nesreće.

Policija ga je potom pronašla u njegovom stanu, a očevidom je utvrđeno da je sukob između dvojice muškaraca izbio zbog neusuglasica u prometu

Keserović je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci te je nakon iznošenja obrane zadržan u pritvoru. Do sad je bio kazneno prijavljen zbog pokušaja ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene