Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nožem vozača ubo u vrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U riječkom naselju Srdoči sinoć se u svađi zbog prometa dogodio pokušaj ubojstva nožem, a liječnici se bore za život ozlijeđenog.

Svoje su automobile na cesti zaustavila dva muškarca koja su započela svađu. Jedan je vozač nakon toga izvadio nož i zabio ga drugome u vrat te pobjegao.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Ozlijeđeni je ostao ležati na cesti, a zbrinut je u riječkoj bolnici u kojoj se liječnici još uvijek bore za njegov život. 

Dvojica muškaraca, po dosadašnjim policijskih saznanjima, sukobila su se zbog nesuglasica u prometu u ulici Dražice. U 18,50 sati 50-godišnji vozač prvog automobila zaustavio se, izašao i došao do automobila koji se kretao iza njega.

Nožem je ubo u vrat 44-godišnjeg vozača tog automobila i pobjegao s mjesta nesreće. Policija ga je pronašla nakon toga u njegovom stanu.

Napadač će biti danas priveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene