Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sat nakon sudara

Teška prometna nesreća kod Zadra: Odbila liječničku pomoć pa poslije preminula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
74-godišnja putnica iz vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći u Ninskim Stanovima, preminula je sat vremena nakon sudara. Policija je izvijestila da je žena odbila liječničku pomoć.

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 10:00 sati u Ninskim Stanovima kod Zadra, preminula je 74-godišnja žena, izvijestila je u četvrtak zadarska policija.

Prometna nesreća se dogodila kad je osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 82-godišnji vozač prilikom pretjecanja dva vozila udarilo u osobno vozilo zadarskih oznaka, koje je se kretalo u istom smjeru i u tom trenutku pokušalo skrenuti.

"Osobnim vozilom, Renaultom, koje je skretalo lijevo na dozvoljenom mjestu je upravljao 70-godišnji vozač, a vozilo je nakon sudara izletjelo izvan kolnika gdje je udarilo u zid.

Na mjesto događaja je izišla Hitna medicinska pomoć, koja je 70-godišnjem vozaču i 74-godišnjoj putnici iz navedenog vozila pružila pomoć na mjestu nesreće te je vozač prevezen u OB Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede dok je putnica nakon pregleda odbila daljnju liječničku pomoć i ostala na mjestu nesreće, o čemu je sastavljena potrebna liječnička dokumentacija", priopćili su iz zadarske policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DVIJE OSOBE TEŽE OZLIJEĐENE Teška prometna nesreća na Braču: Pet osoba gliserom prevezeno u KBC Split

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U tijeku očevid VIDEO Užas kod Karlovca: U teškoj prometnoj nesreći poginuli otac i sin, još tri osobe ozlijeđene. Jedan automobil potpuno je smrskan

Oko 11:00 sati 74-godišnjoj putnici je pozlilo te je ponovno pozvana Hitna medicinska pomoć, koja je unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći preminula.

O prometnoj nesreći izvješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene