Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletjeli s ceste

Preminula majka dječaka poginulog u prometnoj nesreći kod Sv. Ivana Zeline

Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina)
Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina) Foto: DVD Sv. Ivan Zelina
Preminula je majka dječaka koji je poginuo u prometnoj nesreći kod Sv. Ivana Zeline, u kojoj je nastradala cijela obitelj. Tri dana bila je u komi.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u naselju Hrastje kod Sv. Ivana Zeline nastradala je cijela obitelj. Na mjestu nesreće preminuo je dječak koji je sada trebao krenuti u sedmi razred.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Njegovi otac (44) i majka (38) bili su u komi, a ozljede je pretrpjela i njegova sestra (14). Obitelj unesrećenih potvrdila je za 24sata da je majka dječaka preminula u utorak navečer. Njegova se sestra oporavlja i pri svijesti je. Otac je u komi.

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila se u nedjelju u 5:23, na državnoj cesti D3 u naselju Hrastje kod Svetog Ivana Zeline. U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo.

Vatrogasci su dolaskom na mjesto nesreće zatekli automobil koji je sletio s ceste i udario u prilazni most. Iz automobila su izvukli četiri osobe. U nesreći je stradala četveročlana obitelj koja se vraćala sa svadbe, a život je izgubio maloljetni dječak.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene