Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina)
Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina) Foto: DVD Sv. Ivan Zelina

Preminula je majka dječaka koji je poginuo u prometnoj nesreći kod Sv. Ivana Zeline, u kojoj je nastradala cijela obitelj. Tri dana bila je u komi.


U prometnoj nesreći koja se dogodila u naselju Hrastje kod Sv. Ivana Zeline nastradala je cijela obitelj. Na mjestu nesreće preminuo je dječak koji je sada trebao krenuti u sedmi razred.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Ponovo srušen rekord: Pijan i bez vozačke neregistriranim autom udario maloljetnice, izrečena mu vrtoglava kazna Nesreća na ulazu kod Sv. Helene (Foto:Davor Puklavec/PIXSELL) - 8 Oporavljaju se ozlijeđeni u prometnoj nesreći kod Svete Helene, otac se probudio iz kome

Njegovi otac (44) i majka (38) bili su u komi, a ozljede je pretrpjela i njegova sestra (14). Obitelj unesrećenih potvrdila je za 24sata da je majka dječaka preminula u utorak navečer. Njegova se sestra oporavlja i pri svijesti je. Otac je u komi.

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila se u nedjelju u 5:23, na državnoj cesti D3 u naselju Hrastje kod Svetog Ivana Zeline. U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo.

Vatrogasci su dolaskom na mjesto nesreće zatekli automobil koji je sletio s ceste i udario u prilazni most. Iz automobila su izvukli četiri osobe. U nesreći je stradala četveročlana obitelj koja se vraćala sa svadbe, a život je izgubio maloljetni dječak.