Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina)
Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina)

Preminula je majka dječaka koji je poginuo u prometnoj nesreći kod Sv. Ivana Zeline, u kojoj je nastradala cijela obitelj. Tri dana bila je u komi.


U prometnoj nesreći koja se dogodila u naselju Hrastje kod Sv. Ivana Zeline nastradala je cijela obitelj. Na mjestu nesreće preminuo je dječak koji je sada trebao krenuti u sedmi razred.

Vezani članci U vozilu pronađeni kokain i marihuana (Foto: PU zagrebačka) - 1 Pao zagrebački diler: U Golfu prepakiravao i skrivao drogu, policija pronašla kokain i marihuanu Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Autobus udario u tramvaj i izbacio ga iz tračnica kod Vjesnika, stvarale se ogromne gužve

Njegovi otac (44) i majka (38) bili su u komi, a ozljede je pretrpjela i njegova sestra (14). Obitelj unesrećenih potvrdila je za 24sata da je majka dječaka preminula u utorak navečer. Njegova se sestra oporavlja i pri svijesti je. Otac je u komi.

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila se u nedjelju u 5:23, na državnoj cesti D3 u naselju Hrastje kod Svetog Ivana Zeline. U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo.

Vatrogasci su dolaskom na mjesto nesreće zatekli automobil koji je sletio s ceste i udario u prilazni most. Iz automobila su izvukli četiri osobe. U nesreći je stradala četveročlana obitelj koja se vraćala sa svadbe, a život je izgubio maloljetni dječak.