Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon teških tjelesnih ozljeda

Preminula beba stradala u prometnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beba koja je bila teško ozllijeđena nakon jučerašnje prometne nesreće na dionici Državne ceste DC-41 između Koprivnice i Peteranca, noćas je preminula, potvrđeno nam je iz Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Do nesreće  je došlo kada je osobni automobil marke 'Mercedes' koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 30-godišnja hrvatska državljanka, zbog nedovoljnog odstojanja od desnoga ruba kolnika sletio van kolnika i udario u betonski most.

Pročitajte i ovo Ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić (Foto: Dnevnik.hr) ZBOG POVREDE DJETETOVIH PRAVA Nove pojedinosti o šokantnom napadu psa na jednomjesečnu bebu kod Đurđevca: Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv oca djeteta Slika nije dostupna BEBA OPERIRANA U KLAIĆEVOJ Policija objavila nove detalje slučaja koji je zgrozio Hrvatsku: Bebu je napala argentinska doga njenog oca, sve se dogodilo u spavaćoj sobi

>> U nesreći po život opasno ozlijeđena beba

Vozačica je prošla s lakšim tjelesnim ozljedama, dok je beba rođena ove godine dobila teške tjelesne ozljede opasne po život, a dijete rođeno 2007. godine je zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene