Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Prometna nesreća

U nesreći po život opasno ozlijeđena beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11,10 sati na dionici Državne ceste DC-41 između Koprivnice i Peteranca teško i po život opasno ozlijeđena je beba, a teške ozljede koje nisu opasne po život zadobilo je dijete rođeno 2007.

U priopćenju Policijske uprave Koprivničko-križevačke navodi se da je do nesreće došlo kada je osobni automobil marke 'Mercedes' koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 30-godišnja hrvatska državljanka, zbog nedovoljnog odstojanja od desnoga ruba kolnika sletio van kolnika i udario u betonski most.

Pročitajte i ovo Koprivnica - Sponge city Sponge City Središte Podravine postaje grad spužva: Projekt je vrijedan dva milijuna eura Ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić (Foto: Dnevnik.hr) ZBOG POVREDE DJETETOVIH PRAVA Nove pojedinosti o šokantnom napadu psa na jednomjesečnu bebu kod Đurđevca: Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv oca djeteta

U nesreći je po život opasno ozlijeđena beba rođena ove godine, a teško je ozlijeđeno još jedno dijete, rođeno 2007., ali njegove ozljede nisu opasne po život, dok je vozačica zadobila lakše tjelesne ozljede. Djelatnici Hitne medicinske pomoći prevezli su ozlijeđene u Opću bolnicu Koprivnica gdje im je pružena liječnička pomoć.

Provedenim alko-testom utvrđeno je da vozačica nije bila pod utjecajem alkohola, a protiv nje će biti podnesena kaznena prijava. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene