Zapalio se stan u Beogradu, djevojčica ostala zatočena na balkonu na 10. katu - 3
Zapalio se stan u Beogradu, djevojčica ostala zatočena na balkonu na 10. katu - 3 Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL

Djevojčicu su iz stana u plamenu, s 10. kata zgrade, preko terase spasili radnici s obližnjeg gradilišta. Zadobila je opekline trećeg stupnja.


Minja, 15-godišnja djevojčica koja je krajem listopada s teškim ozljedama spašena iz velikog požara u zgradi u Beogradu, jutros je preminula nakon jednomjesečne borbe za život.

Vezani članci U Splitu gorjeli kontejneri i automobili, Ilustracija U Splitu izgorjela tri kontejnera, požar zahvatio tri automobila Dvije osobe smrtno stradale u požaru koji je izbio u domu za starije u Dugom Ratu - 4 Završila inspekcija Ministarstva: "Dom u Dugom Ratu imao je previše korisnika"

Djevojčica je zadobila teške opekline uslijed požara koji je izazvala prevrnuta svijeća.

Tog 27. listopada vatra je planula u stanu u kojemu je živjela, a gasitelji su je dva sata pokušavali izvući na sigurno. U dramatičnom spašavanju pomogli su i radnici s obližnjeg gradilišta koji su je izvukli preko terase nižeg kata.

Hitno je prevezena u bolnicu, pokrenuta je i akcija za doniranje kože kako bi joj se spasio život. S Klinike za opekline u teškom je stanju prebačena u Sveučilišnu dječju kliniku, gdje je, nažalost, izgubila bitku, javlja RTS.