Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni na djelu

Preko granice pokušali prošvercati 36 kilograma mesa, kavu i cigarete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dva odvojena sučaja dvojica muškaraca iz BiH robu su htjeli prošvercati u automobilima njemačkih registracija.

U dva odvojena slučaja tijekom proteklog vikenda, ličko-senjska policija u suradnji s djelatnicima Carine, uhvatila je na graničnim prijelazima osobe koje su u Hrvatsku pokušale prošvercati kavu, cigarete i meso.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

>> 'Pala' mesna mafija: Prodavali meso sumnjive kvalitete

U subotu oko 21.30 sati na graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo prilikom ulaska u Hrvatsku u osobnom automobilu 'Daimler Benz' njemačkih registracija pronađeno je deset kilograma mesa i 6,5 kilograma kave te cigarete. Prije početka pregleda vozila nađeno nije prijavio 59-godišnji državljanin BiH koji je upravljao vozilom.

Pronađene cigarete i kava privremeno su mu oduzeti, a slijedi mu prijava.Oko 15 sati u nedjelju na graničnom prijelazu Užljebić prilikom ulaska u Hrvatsku 43-godišnji držvljanin BiH nije uspio u naumu da prošverca 26 kilograma smrznutoga mesa.

Djelatnici Carine neprijavljenu robu pronašli su u Mercedesu također njemačkih registracija. Muškarcu je meso oduzetu te je zaradio mandatnu kaznu od 500 kuna, izvijestila je ličko-senjska policija. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene