Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je predsjednik Hrvatsku udruge sindikata (HUS) Ozren Matijašević zbog neodazivanja na sudsko ročište zbog tužbe za klevetu sinoć prvo priveden u policijsku postaju u Splitu, jutros je prepraćen u Zagreb gdje će se na Općinskom sudu u 10,30 sati održati ročište u tom predmetu, priopćeno je jutros iz HUS-a.


Matijašević, koji bi se nakon ročišta trebao obratiti novinarima, jutros je uz policijsku pratnju došao u Zagreb na sud pošto noć proveo u Drugoj policijskoj postaji u Splitu, kaže se u priopćenju HUS-a.

>> Ozren Matijašević završio na policiji

Vezani članci Slika nije dostupna Matijašević: Neću na prosvjed, svježe su mi rane suludih etiketa 'kolega' Slika nije dostupna HUS: Zaustavite privatizaciju brodogradilišta

Predsjednik HUS-a prilikom sinoćnjeg privođenja novinarima je izjavio kako mu je policija rekla da ga se tereti za klevetu, ali da ne zna o kojem je slučaju riječ. Glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević Gudelj izjavila je pak da je policija iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu dobila nalog prema kojemu se od njih traži da zbog neodazivanja sudskim raspravama dovedu Ozrena Matijaševića. (Hina)