Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije dobio sms

Split: Pred vratima našao pijetla bez glave i nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozbiljne prijetnje stigle su na adresu 45-godišnjaka iz Solina kojem su prizori iz mafijaških filmova postali stvarnost.

Splitska policija je izvijestila da je tijekom večeri 8. studenog 45-godišnjak ispred vrata pronašao mrtvog pijetla. Neslužbeno doznajemo da mrtva životinja nije imala ni glavu ni noge. Da protiv njega netko nešto ima 45-godišnji muškarac shvatio je još krajem listopada kada je putem sms poruke dobio smrtnu prijetnju.

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..." Policija Kazneno prijavljen Mladić (18) prijetio ženi, na vrata mu pokucala policija: Nisu mogli vjerovati što su tamo pronašli

Policija pokušava rasvijetlili događaj, a mediji pišu kako je riječ o ljubavnom trokutu. Naime, 45-godišnjaka je ostavila supruga i otišla s drugim muškarcem. Ostavljeni muškarac teško je podnio razvod te je prijetio bivšoj supruzi i njezinom novom odabraniku, što su oni i prijavili policiji, pišu mediji. Nedugo nakon, ostavljeni muž dobio je prijeteći sms i mrtvog i obezglavljenog pijetla ispred vrata.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene