Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ozbiljne prijetnje stigle su na adresu 45-godišnjaka iz Solina kojem su prizori iz mafijaških filmova postali stvarnost.


Splitska policija je izvijestila da je tijekom večeri 8. studenog 45-godišnjak ispred vrata pronašao mrtvog pijetla. Neslužbeno doznajemo da mrtva životinja nije imala ni glavu ni noge. Da protiv njega netko nešto ima 45-godišnji muškarac shvatio je još krajem listopada kada je putem sms poruke dobio smrtnu prijetnju.

Vezani članci Tomo Medved Medved o incidentu u Sisku: "To je dokaz psihoze koja vlada nakon razornog potresa" Policija, ilustracija Prijeti mu zatvor: Dječaka koji mu je tukao sina utrpao u auto pa ga putem do kuće udarao po glavi i tijelu

Policija pokušava rasvijetlili događaj, a mediji pišu kako je riječ o ljubavnom trokutu. Naime, 45-godišnjaka je ostavila supruga i otišla s drugim muškarcem. Ostavljeni muškarac teško je podnio razvod te je prijetio bivšoj supruzi i njezinom novom odabraniku, što su oni i prijavili policiji, pišu mediji. Nedugo nakon, ostavljeni muž dobio je prijeteći sms i mrtvog i obezglavljenog pijetla ispred vrata.