Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija

Požega: U frontalnom sudaru dvoje poginulih, više ozlijeđenih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do nesreće je došlo na državnoj cesti između dva mjesta nedaleko Požege.

Sinoć nešto prije 22 sata, između mjesta Daranovci i Zakorenje, došlo je do teške prometne nesreće. Život su izgubile dvije osobe, a 2 su teško ranjene.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

 

Do nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač osobnim automobilom požeških registracijskih oznaka prešao na suprotnu traku i frontalno se zabio u Mercedes njemačkih registracijskih oznaka za kojim je upravljao 58-godišnji Nijemac. Nakon sudara oba su automobila sletjela u putni kanal.

Na mjestu nesreće poginuo je 28-godišnji vozač i 54-godišnja putnica iz Mercedesa, hrvatska državljanka.

Vozač Mercedesa je lakše ozlijeđen dok je ostalih dvoje putnika teško. Obdukcija 28-godišnjeg mladića pokazati će je li bio pod utjecajem alkohola. Vozač Mercedesa bio je negativan na alkotestu.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene