Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispalio 3 metka

Požega: Nakon slavlja u nogometaša pucao otac njegova prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros u mjestu Novo Selo kod Požege ranjen je 32-godišnji nogometaš u kojeg je pucao otac njegova prijatelja. 32-godišnjak je hitno operiran i izvan je životne opasnosti.

Danas u ranim jutarnjim satima iz vatrenog oružja teško je ozlijeđen 32-godišnji D.D. iz Požege. U nogometaša i domara NK Požega pucao je otac jednog od njegovih prijatelja kada su se navratili kod njega u Novo Selo, požeško prigradsko naselje, nakon zajedničkog slavlja.

Pročitajte i ovo Ilustracija jedan uhićen Policija objavila detalje pucnjave kod Omiša: "U pretrazi doma pronašli smo mu 354 komada streljiva" Ubijeni Milan, Kristina i Dalibor tužna godišnjica "Ivana, netko je poubijao našu djecu": Nastavnica otkrila kako je saznala za pokolj svojih učenika

>> Pokušao pregaziti policajce, zaustavili ga pucnjevima

Nakon kraćeg verbalnog sukoba 63-godišnjak je iz neposredne blizine ispalio tri hitca iz poluautomatske puške, koju je nepovlasno posjedovao, prema 32-godišnjaku. Ozlijeđeni je operiran u požeškoj bolnici i za sada se nalazi van životne opasnosti. 

63-godišnjaka se sumnjiči za kazneno djelo 'ubojstvo u pokušaju' iz čl. 110. st. 1. u vezi sa čl. 34. Kaznenog zakona i uz kaznenu prijavu biti će predan pritvorskom nadzorniku u zakonskom roku, stoji u priopćenju PU požeško - slavonske. (T.V./S.V./Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene