Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispalili nekoliko hitaca

Pokušao pregaziti policajce, zaustavili ga pucnjevima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica policajaca zadobili su lakše tjelesne ozljede prilikom obavljanja rutinske provjere vozila njemačkih registarskih oznaka blizu mjesta Stažnjevec, izvjestila je PU varaždinska.

Četvorica policajca u civilu su se, nakon zaustavljanja vozila, predstavili vozaču, inače 33-godišnjem hrvatskom državljanu i tražili ga indetifikacijske isprave. U tom trenutku vozač je naglo pokrenuo automobil i srušio dvojicu službenika koji su pali na tlo te zadobili lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

>> Rijeka: 27-godišnjak preminuo nakon udara automobila u ogradu

Kako bi zaustavili vozača, policajci su u zrak ispalili nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, ali vozač je nastavio sa bijegom po obližnjoj livadi. Budući da je nastavio voziti, službenici su ispalili još nekoliko hitaca u vozilo, nakon čega se odmah zaustavio.

Protiv 33- godišnjeg hrvatskog državljana podnosi se kaznena prijava zbog pokušaja teškog ubojstva policajaca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene