Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica policajaca zadobili su lakše tjelesne ozljede prilikom obavljanja rutinske provjere vozila njemačkih registarskih oznaka blizu mjesta Stažnjevec, izvjestila je PU varaždinska.


Četvorica policajca u civilu su se, nakon zaustavljanja vozila, predstavili vozaču, inače 33-godišnjem hrvatskom državljanu i tražili ga indetifikacijske isprave. U tom trenutku vozač je naglo pokrenuo automobil i srušio dvojicu službenika koji su pali na tlo te zadobili lakše tjelesne ozljede.

Vezani članci Dopisivanje, ilustracija Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati Policija na ilegalnoj rave zabavi u gradu Redonu - 3 Htjeli partijati unatoč epidemiološkim mjerama: Patrijaneri se satima borili s policijom, u sukobima mladić ostao bez ruke

>> Rijeka: 27-godišnjak preminuo nakon udara automobila u ogradu

Kako bi zaustavili vozača, policajci su u zrak ispalili nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, ali vozač je nastavio sa bijegom po obližnjoj livadi. Budući da je nastavio voziti, službenici su ispalili još nekoliko hitaca u vozilo, nakon čega se odmah zaustavio.

Protiv 33- godišnjeg hrvatskog državljana podnosi se kaznena prijava zbog pokušaja teškog ubojstva policajaca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook