Požar obiteljske kuće u Dankovcu
Požar obiteljske kuće u Dankovcu Foto: Marko Prpić/Pixsell

Zagrebački vatrogasci u srijedu oko 14 sati su dobili o požaru na adresi Ivanovićeva 30.


Na mjesto događaja upućen je 21 vatrogasac i 7 vatrogasnih vozila, a po dolasku je utvrđeno kako se radi o požaru krovišta i potkrovlja obiteljske kuće.

Vezani članci Požar broda u Bilicama U Bilicama kod Šibenika planula jahta, potonula prije nego su je vatrogasci uspjeli ugasili Eksplozija u Novom Zagrebu - 3 Eksplozija u Novom Zagrebu izbila prozor na jednom stanu, napuknuo i zid u kuhinji: "Čulo se jako, bome smo se uplašili"

"Na terenu se osim djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i dobrovoljnih vatrogasaca koji provode sanaciju požarišta nalaze i djelatnici Elektre Zagreb, Policijske uprave zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama", javljaju iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama.

Grad Zagreb ponudio je privremeni smještaj tročlanoj obitelji čiji je dom stradao u požaru, a uzrok požara bit će poznat nakon očevida koji provodi Policijska uprava zagrebačka.

 

Danas oko 14 sati, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru na adresi Ivanovićeva 30. Na...

Objavljuje Ured za upravljanje u hitnim situacijamaSrijeda, 17. veljače 2021.