Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe dobile liječničku pomoć

Požar i eksploziju u Sigetu izazvala zamjena plinske boce: ''Užasno je smrdilo, kao po spaljenoj gumi"

Požar u Sigetu kojeg su u subotu navečer oko 20:30 gasila 23 vatrogasca vjerojatno je izbio prilikom izmjene plinske boce, kazali su za DNEVNIK.hr u zagrebačkoj policiji.

Došlo je do manje eksplozije koja je izazvala požar na prvom katu zgrade u Sigetu. Dvoje ljudi, jedna muška i jedna ženska osoba, nagutalo se dima te im je pružena liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Advent u Zagrebu - 9 Ponude do 26. svibnja Grad Zagreb objavio natječaj za Advent: Otkrili jednu novost i cijene naknada Slika nije dostupna U Smederevu VIDEO Dramatični prizori u susjedstvu: Snažna eksplozija i požar u stanu u centru grada, najmanje jedna osoba poginula

Osim vatrogasaca i policije na terenu su bili i Elektra Zagreb, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama, priopćili su u subotu navečer iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

"Čulo se kao petarda. Za 15-ak minuta došli su vatrogasci. Bilo je jezivo. Pogledala sam kroz prozor i vidjela sam kola hitne pomoći. Malo se vidjelo i dima. Užasno je smrdilo, kao po spaljenoj gumi", rekla nam je čitateljica koja živi u blizini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene