Požar u Sigetu kojeg su u subotu navečer oko 20:30 gasila 23 vatrogasca vjerojatno je izbio prilikom izmjene plinske boce, kazali su za DNEVNIK.hr u zagrebačkoj policiji.


Došlo je do manje eksplozije koja je izazvala požar na prvom katu zgrade u Sigetu. Dvoje ljudi, jedna muška i jedna ženska osoba, nagutalo se dima te im je pružena liječnička pomoć.

Vezani članci Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Horvatinčiću odbijena odgoda odlaska u zatvor za šest mjeseci, na izdržavanje kazne mora se javiti do kraja lipnja Snimanje britanske mini-serije \ Nastavlja se snimanje britanske serije u Zagrebu, pogledajte kako izgleda kada se centar grada pretvori u set

Osim vatrogasaca i policije na terenu su bili i Elektra Zagreb, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama, priopćili su u subotu navečer iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

"Čulo se kao petarda. Za 15-ak minuta došli su vatrogasci. Bilo je jezivo. Pogledala sam kroz prozor i vidjela sam kola hitne pomoći. Malo se vidjelo i dima. Užasno je smrdilo, kao po spaljenoj gumi", rekla nam je čitateljica koja živi u blizini.