Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OŠTEĆENO ŠEST AUTOMOBILA

U Splitu drugi požar u istoj garaži ovog mjeseca. I ovaj je podmetnut

Aktualno Galerija Požar u garaži u Splitu - 4 Požar u garaži u Splitu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Požar u garaži u Splitu - 3 Požar u garaži u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Požar u garaži u Splitu - 2 Požar u garaži u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Požar u garaži u Splitu - 1 Galerija 1/4 >>
Požar koji je noćas nešto prije ponoći buknuo u javnoj garaži na Pujankama bio je podmetnut, oštetio je šest vozila, a uzrokovao ga je otvoreni plamen ili žar, potvrđeno je u srijedu u splitskoj policiji.

Dovršen je očevid požara koji je izbio sinoć oko 23.40 sati u garažnim prostorijama u Tijardovićevoj ulici u Splitu​, te je utvrđeno kako je uzrok otvoreni plamen ili žar​. U požaru ​je ​oštećeno šest parkiranih osobnih vozila​, a ​policija provodi kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljima, izvijestili su u policiji.​

Vatru su u garaži ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita.​ ​Neslužbeno se doznaje da su u požaru oštećeni Golf, BMW, Peugeot, Opel, Citroen i Mercedes​, a policija je upravo ispod BMW-a pronašla dokaz da je vatra krenula s njega.

Prije nešto manje od mjesec dana na istom je mjestu izbio veliki požar u kojem je izgorjelo nekoliko osobnih automobila i motocikala. I u tom je slučaju policija utvrdila kako je požar bio podmetnut.

U javnosti se spominjalo da je garaža mjesto okupljanja osoba iz krim - miljea. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene