Vatrogasci su dojavu o požaru dobili oko 2:30 ujutro te odmah izašli na intervenciju i ubrzo ugasili vatru. U tijeku je policijski očevid, nakon kojeg bi trebao biti poznat uzrok požara i smrti zasad nepoznate osobe.


Riječka policija izvijestila je kako je noćas u centru Rijeke, Krešimirova 1 (blizu autobusnog kolodovora) izbio požar. Po informacijama iz PU primorsko-goranske, vatra je planula u napuštenom skladištu bivšeg marketa.

Vezani članci Imoćanin zabranio ulaz SDP-ovcima - 5 Ne jenjavaju reakcije na Imoćanina koji je na vrata zalijepio zabranu ulaska SDP-ovcima. Bauk mu poručuje: "Za dobrim monkeyjem prašina se diže" Vatrogasci na intervenciji, ilustracija (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Vatrogasci gasili požar u kući na području Rijeke pa pronašli tijelo nepoznatog muškarca

Zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postaje Rijeka Dario Gauš kazao nam je da je na zgarištu pronađeno mrtvo tijelo zasad neidentificirane osobe, no nije želio komentirati koji je mogući uzrok smrti.

Istaknuo je kako su dojavu o požaru dobili oko 2:30 sati ujutro te odmah izašli na intervenciju, u kojoj su sudjelovala tri vozila s 11 vatrogasaca. Vatra, koja je izbila u podrumskom prostoru, pod kontrolu je stavljena već negdje oko tri sata, no vatrogasci su još neko vrijeme proveli na požarištu, osiguravajući ga.

U tijeku je policijski očevid, nakon kojeg bi trebao biti poznat uzrok požara i smrti zasad nepoznate osobe.