Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

POŽAR U CENTRU RIJEKE Na zgarištu pronađeno mrtvo tijelo nepoznate osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su dojavu o požaru dobili oko 2:30 ujutro te odmah izašli na intervenciju i ubrzo ugasili vatru. U tijeku je policijski očevid, nakon kojeg bi trebao biti poznat uzrok požara i smrti zasad nepoznate osobe.

Riječka policija izvijestila je kako je noćas u centru Rijeke, Krešimirova 1 (blizu autobusnog kolodovora) izbio požar. Po informacijama iz PU primorsko-goranske, vatra je planula u napuštenom skladištu bivšeg marketa.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postaje Rijeka Dario Gauš kazao nam je da je na zgarištu pronađeno mrtvo tijelo zasad neidentificirane osobe, no nije želio komentirati koji je mogući uzrok smrti.

Istaknuo je kako su dojavu o požaru dobili oko 2:30 sati ujutro te odmah izašli na intervenciju, u kojoj su sudjelovala tri vozila s 11 vatrogasaca. Vatra, koja je izbila u podrumskom prostoru, pod kontrolu je stavljena već negdje oko tri sata, no vatrogasci su još neko vrijeme proveli na požarištu, osiguravajući ga.

U tijeku je policijski očevid, nakon kojeg bi trebao biti poznat uzrok požara i smrti zasad nepoznate osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene