Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u sigetu

Osam vatrogasnih vozila stiglo na intervenciju zbog plinske boce, spašavali petero osoba: "Čulo se kao petarda"

U subotu navečer izbio je požar na zagrebačkom Sigetu. Stiglo je osam vatrogasnih vozila i 23 vatrogasca.

''Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba oko 20:30 sati zaprimila je dojavu o požaru stana na adresi Siget ulica 21e. Osam vatrogasnih vozila i 23 vatrogasca sudjelovala su u gašenju požara plinske boce i spašavanju pet osoba", javlja Ured za upravljanje u hitnim situacijama. 

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

"Dvjema osobama pružena je hitna medicinska pomoć. Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze i Policijska uprava zagrebačka, Elektra Zagreb, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama'', priopćili su u subotu navečer. 

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba oko 20,30 sati zaprimila je dojavu o požaru stana na adresi Siget ulica 21e....

Objavljuje Ured za upravljanje u hitnim situacijamaSubota, 13. ožujka 2021.

 

"Čulo se kao petarda. Za 15-ak minuta došli su vatrogasci. Bilo je jezivo. Pogledala sam kroz prozor i vidjela sam kola hitne pomoći. Malo se vidjelo i dima. Užasno je smrdilo, kao po spaljenoj gumi", rekla nam je čitateljica koja živi u blizini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene