Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gori u blizini trgovačkog centra

Požar na istom mjestu treći put u tri dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treći puta u tri dana požar na istom mjestu, oko podneva, požar je izbio u blizini splitskog City Center One u Vukovarskoj ulici.

Dok vlasnici obližnjih kuća glasno negoduju kako je ovaj požar kao i dva prethodna zadnjih dana- podmetnut,požar je gasilo četrdesetak vatrogasaca. Na požarište je poslan i helikopter s uređajem za gašenje, stoji u priopćenju DUZS-a.
U našu redakciju pristigle su fotografije čitatelja sa mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura"

>> Dalmatinci s 'afričkim' vozačkim dozvolama

Još nije poznata opožarena površina jer je tijekom gašenja izbio još jedan, pojasnili su iz splitske Javne vatrogasne postrojbe koji su uspjeli obuzdati vatrenu stihiju.Na terenu su izašli policajci te ekipa za očevid kako bi se utvrdile okolnosti izbijanja oba požara.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene