Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na izlazu komin

FOTO Opet drama na A4: Zapalio se automobil, na gotovo istom mjestu kao i cisterna prije nekoliko dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večeras se zapalio automobil na autocesti A4, izlaz Komin. Vatrogasci DVD-a Sv. Ivan Zelina i Komin izašli su na teren te sanirali štetu.

Na autocesti A4, izlaz Komin večeras oko 20:30 zapalio se automobil. DVD Sv. Ivan Zelina zaprimio je poziv ŽVOC-a te su izašli na intervenciju.

Pročitajte i ovo Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil

U gašenju je sudjelovalo 14 operativaca iz dva DVD-a.

"Dolaskom do mjesta intervencije uočavamo automobil u plamenu.
Pristupamo gašenju istog sa visokotlačnim vitlima, dolaze i kolege iz Vatrogasci Komin sa dva vozila i sedam operativaca te pomažu u gašenju. Po završetku se vraćamo u vatrogasni centar", izvijestili su.

Iz DVD-a Komin potvrdili su nam da je požar uspješno ugašen. "Tijekom vožnje se zapalio automobil, putnici su izašli na vrijeme i pozvali vatrogasce", rekao je zapovjednik Silvio Kober.

Iz PU zagrebačke potvrdili su da nema ozlijeđenih osoba.

Prije nekoliko dana, na autocesti A4, također kod izlaza Komin sudarili su se manji kombi i kamion s cisternom koja je potom eksplodirala. Srećom, nije bilo teže ozlijeđenih, jedna je osoba prošla samo s lakšim ozljedama. Od mjeste te i današnje nesreće udaljenost je nekoliko kilometra. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene