Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili na policiji

Potukla se pijana braća, jedan od njih i zapucao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica pijane braće iz Rogoznice fizički su se obračunala jer je stariji zaštitio susjeda od mlađeg brata koji je na kraju, ljutit zbog bratove 'izdaje', kraj njegove kuće ispalio tri prijeteća hica.

Sve je počelo kad je pijani 49-godišnjak prije dva dana u popodnevnim satima u naselju Zečevo ispred obiteljske kuće tri godine starijeg brata verbalno napao 67-godišnjeg susjeda. U sukob se umiješao 52-godišnji brat, ali nije stao na bratovu već na susjedovu stranu, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna pijane braće.

'Deblji kraj' je izvukao stariji koji je lakše ozlijeđen, no priču tu nije bio kraj jer je mlađi, ljutit zbog svega, otišao kući po vatreno oružje, vratio se i u blizini obiteljske kuće starijeg brata ispalio tri hitca.

U šibenskoj policiji kažu da je tako doveo u opasnost bratov život, pa je protiv 49-godišnjaka podnio kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te mu je oduzeto oružje za koje je imao dozvolu. Kod starijeg brata pronađeno je, pak, ilegalno vatreno oružje.

Pročitajte i ovo Policija traga za osobama s fotografije Teške tjelesne ozljede Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena Ilustracija uhićen muškarac Pucao je po gradu uz hrvatsku granicu, a onda i na policiju: Mjesto je bilo pod opsadom do dugo u noć

>> Zagreb: Potukli se pa ga pokušao pregaziti automobilom

Osumnjičeni 49-godišnjak je pritvoren, a uz kaznenu prijavu 'zaradio' je i optužni prijedlog zbog prekršaja iz zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Ni njegov brat nije 'prošao lišo'. Protiv njega su, pak, podnesena dva optužna prijedloga, zbog nasilja u obitelji i prekršaja iz zakona o oružju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene