Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za nepoznatom ženom

Poreč: Pokušala promijeniti krivotvorene dolare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za nepoznatom ženom koja je jučer oko 14 sati u mjenjačnici u Poreču pokušala promijeniti 300 dolara, za koje se sumnja da su krivotvoreni.

Po dojavi građana, porečka je policija utvrdila kako je jučer u mjenjačnicu u Ulici Mate Vlašića došla žena koja je pokušala promijeniti tri novčanice od 100 dolara. Nakon što je od nje zatražena osobna iskaznica, žena se udaljila u nepoznatom smjeru, ostavivši pritom novčanice na pultu mjenjačnice.

Policija upozorava građane da obrate pozornost na ženu u dobi od oko 30 godina, visine oko 170 cm, crvene duge, kovrčave kose i plavih očiju, koja je na sebi imala dekoltiranu crvenu majicu kratkih rukava i kratke hlače svijetle boje. Žena je govorila na talijanskom jeziku.

Istarska policija ujedno poziva građane na pojačani oprez te ukoliko sumnjaju da posjeduju krivotvorene novčanice dolara, da se obrate banci ili drugoj ovlaštenoj novčarskoj instituciji, navodi se u današnjem policijskom priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene