Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijska uprava Zagrebačka poziva sve svjedoke prometne nesreće koja se 30. listopada dogodila u mjestu Žerjavinac u Sesvetama da se s informacijama jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.


>> Pijani vozač ga srušio s motora, drugi ga pregazio

Vezani članci Policija, ilustracija Je li ga tko vidio? Mopedom ili motociklom udario pješaka pa pobjegao U prometnoj nesreći kod Osijeka poginuo motociklist - 5 Tragedija kod Osijeka: U sudaru s automobilom poginuo 17-godišnji motociklist

Naime, na 21-godišnjeg motociklistu i njegovog suvozača naletio je osobni automobil te ih radi nedovoljnog razmaka između vozila srušio. Dok je motociklist ležao na podu na njega je naletio nepoznati vozač koji je upravljao osobnim automobilom nepoznatih registracijskih oznaka. Uslijed neprilagođene brzine on je prednjim i zadnjim kotačima naletio na 21-godišnjaka, koji je ležao povrijeđen na kolniku. Kako se vozač tog drugog automobila nakon nesreće nije zaustavio, PU Zagrebačka moli sve koji su svjedočili nesreći da svojim informacijama pomognu istrazi.