Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Pregazio ga pa pobjegao

Pomozite policiji da nađu svjedoka prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava Zagrebačka poziva sve svjedoke prometne nesreće koja se 30. listopada dogodila u mjestu Žerjavinac u Sesvetama da se s informacijama jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

>> Pijani vozač ga srušio s motora, drugi ga pregazio

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Francuskoj Tinejdžer (16) bježao na motoru i poginuo nakon sudara s policijom: Vlada poziva na smirenost Slika nije dostupna Na državnoj cesti Policija objavila detalje strašne nesreće kod Slunja, poginuo je maloljetni motociklist

Naime, na 21-godišnjeg motociklistu i njegovog suvozača naletio je osobni automobil te ih radi nedovoljnog razmaka između vozila srušio. Dok je motociklist ležao na podu na njega je naletio nepoznati vozač koji je upravljao osobnim automobilom nepoznatih registracijskih oznaka. Uslijed neprilagođene brzine on je prednjim i zadnjim kotačima naletio na 21-godišnjaka, koji je ležao povrijeđen na kolniku. Kako se vozač tog drugog automobila nakon nesreće nije zaustavio, PU Zagrebačka moli sve koji su svjedočili nesreći da svojim informacijama pomognu istrazi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene