Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar na autocesti

Izgorio im automobil na A1, dva dana kasnije javili se mailom: "Mi smo turisti iz Poljske i ovim putem želimo..."

Požar na autocesti
Požar na autocesti Foto: DNEVNIK.hr
Na autocesti A1 u smjeru mora izbio je u ponedjeljak požar na osobnom automobilu. U njemu je bila obitelj iz Poljske, a oni su dva dana nakon havarije koju su doživjeli redakciji DNEVNIK.hr-a poslali e-mail u kojemu su zahvalili svima koji su im pritekli u pomoć.

Na autocesti A1 u smjeru Zagreb - Karlovac u ponedjeljak se zapalio automobil. U pomoć putnicima priskočili su prolaznici iz drugih vozila s vatrogasnim aparatima, ali zapaljenom automobilu nije bilo spasa.

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Riječ je o turistima iz Poljske. Iz gorućeg vozila uspjeli su izvaditi tek nešto osobnih stvari. To ih nije spriječilo da dva dana nakon havarije našoj redakciji pošalju e-mail zahvale svima koji su im pomogli u tim trenucima.

"Srdačan pozdrav. Mi smo turisti iz Poljske kojima se prije dva dana zapalio auto na autocesti A1. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji spašavanja", navode.

"Svim vozačima koji su nesebično stali i pomogli u gašenju automobila. Posebno želimo zahvaliti hrvatskim hitnim službama, uključujući policiju, vatrogasce i pomoć na cesti. Još jednom hvala na pomoći. Lijepi pozdrav. Adrian Trębacz", piše u e-mailu zahvale.

Njihovo vozilo u potpunosti je izgorjelo. Ozlijeđenih nije bilo.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene