Vozači su kažnjeni i zabranjeno im je upravljanje vozilima sljedećih mjesec dana, javlja policija.

Galerija


Presretač novogradiške policije u nedjelju je, u vrlo kratkom vremenu, ulovio tri nesavjesna vozača na autocesti A3. Jurili su brzinama većim od 200 km/h.

Vezani članci Policija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Teška prometna nesreća u Slavonskom Brodu: U sudaru s traktorom i automobilom poginuo motociklist Prometna nesreća u Požegi (Foto: JVP Požega) - 5 Crni vikend na slavonskim cestama: U tri prometne nesreće poginula jedna, a ozlijeđeno deset osoba. Među njima je dvoje djece

Policajci su oko 10:30 kod Dragalića zaustavili osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak, koji je autocestom jurio 230 km/h.

Već oko 11:20 kod Starog Petrova Sela zaustavili su osobni automobil registracijskih oznaka Sjeverne Makedonije kojim je upravljala 45-godišnjakinja. Ona je jurila autocestom brzinom od 248 km/h.

Samo nekoliko minuta kasnije, također kod Starog Petrova Sela, zaustavili su i osobni automobil švicarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije. On je po autocesti jurio brzinom od 252 km/h.

Policajci su vozače odmah kaznili novčanim kaznama uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom kategorije B mjesec dana na cestama u Hrvatskoj.

Udruga Kolibrići optužuje Kujundžića da novac za Spinrazu namjerava potrošiti u druge svrhe