Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policijski pas pronašao četiri kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Plovanija prilikom redovne granične kontrole u prostoru stražnjeg lijevog i desnog bočnog djela automobila "audi A-3" slovenskih registarskih oznaka policijski pas za detekciju droga pronašao je četiri kilograma marihuane pakirane u četiri paketa.

Po njenim riječima, u subotu oko 20.15 sati na izlazu iz Republike Hrvatske automobilom upravljao je 28. godišnji M.P. iz mjesta Lucija kraj Kopra a policijski je pas reagirao kod stražnjeg dijela audija, nakon čega je pronađena marihuana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Djelatnici istarske policije utvrđuju porijeklo droge a slovenski je državljanin po završetku kriminalističke obrade sinoć oko 21 sat odveden u istražni centar Županijskog suda u Puli.

Načelnica odjela za državnu granicu Nevija Raste izvijestila je i kako je od početka godine na tri istarska granična prijelaza do sada s drogom uhvaćeno 326 osoba koji su i procesuirani.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene