Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policijski pas nanjušio pljačkaše benzinske postaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući policijskom psu uhvaćena su dvojica naoružanih razbojnika koji su jučer rano ujutro opljačkali benzinsku postaju na zagrebačkoj obilaznici na području Križa, izvijestila je danas policija.

Maskirani razbojnici ušli su oko 3 sata u benzinsku postaju te su prijeteći pištoljem dvojici zaposlenika opljačkali više stotina eura, nekoliko tisuća kuna i pet šteka cigareta. Razbojnici su potom istrčali iz postaje i krenuli prema naselju Bunjani, no na njihovu žalost primijetila ih je policijska ophodnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pazin: Maskirani razbojnici opljačkali "Plodine" Slika nije dostupna Opljačkana Inina benzinska postaja

Kako su nastavili bježati i nakon policijskog upozorenja da će pucati ako ne stanu, jedan od policajaca je iz pištolja ispalio tri hica u zrak. No, razbojnički dvojac ni to nije pokolebalo, pa su pobjegli u obližnji gustiš.

Tada je na scenu stupio policijski pas, pa je nakon više od sat i pol pretrage terena, na oko kilometar od benzinske postaje, u polju pronađen 19-godišnji razbojnik. U međuvremenu se njegov tri godine stariji "kolega" vratio do parkiranog automobila "VW passat" s kojim su krenuli u pljačku te je i on uhvaćen.

Blizu benzinske postaje pronađeni su plinski pištolj i ukradene cigarete, a kod 23-godišnjeg razbojnika opljačkani novac.

Policija je uhićeni dvojac naknadno osumnjičila i da su uz pomoć još jednog 23-godišnjaka 1. srpnja opljačkali benzinsku postaju kod Dugog Sela.

Obojica su dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a za trećeosumnjičenim raspisana je tjeralica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene