Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogli građani

Policija uhitila muškarca koji je pokušao pljačkati trgovinu, a onda otkrili da mu nije prvi put

Policija traži muškarca
Policija traži muškarca Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Policija je uhvatila muškarca kojeg sumnjaju da je pokušao opljačkati trgovinu u Dubrovniku.

Dubrovačka policija u ponendjeljak je objavila fotografije i snimku muškarca kojeg sumjiče da je 8. srpnja pištoljem pokušao opljačkati trgovinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pobjegao je Četvorica napala muškarca u Dubravi: Opljačkali ga, tukli, pucali na njega i ukrali mu BMW Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

Brzo nakon objave javio im se veći broj građana s korisnim informacijama.

"Upravo zahvaljujući građanima i njihovim informacijama, policija je istog dana, u poslijepodnevnim satima, u stambenoj zgradi na području Dubrovnika, uhitila 58-godišnjeg muškarca za kojeg je, kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno da je počinitelj spomenutog pokušaja razbojništva", pohvalili su se u policiji.

Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su i da je 27. lipnja 2018. godine na području Dubrovnika počinio još jedno razbojništvo. Tada je, također uz prijetnju vatrenim oružjem, od uposlenice jedne poslovnice koja se bavi novčarskim uslugama, otuđio 5 tisuća kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, policija je i tada objavila videozapis.

"Ovim putem želimo zahvaliti građanima koji su nam se s punim povjerenjem obratili i dostavili nam izuzetno korisne informacije koje su u konačnici rezultirale uhićenjem počinitelja ovih kaznenih djela.

Drago nam je što se na ovom primjeru pokazalo povjerenje građana prema policiji i njihova želja da nam pomognu u rješavanju kaznih djela, a sve kako bi se ostvarila što veća razina sigurnosti što je prioritet rada policije, a građanima osnovni preduvjet ugodnog življenja", zaključuju u PU dubrovačko-neretvanskoj. 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene