Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznatog muškarca, koji je dosad već četiri puta napadao žene po Splitu, policija je napokon uhvatila.


Podsjetimo, 43-godišnju ženu fizički je napao nepoznati muškarac nasred ulice u utorak. Isto tako, prije dva mjeseca zabilježena su čak tri napada na žene u istoj noći.

Vezani članci Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 4 Bujica u Splitu: "Prije dvije godine bio je isti slučaj. Samo su to popravili i otišli, više nikad nisu pogledali cijevi" Ivica Puljak Ivica Puljak o napadima na strance: "Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da kao gradonačelnik Splita pišem ovakav tekst"

"S obzirom na iskazni interes javnosti obavještavamo vas da su Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom provedenim zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", izvjestila je PU splitsko-dalmatinska.

Policija navedenog muškarca sumnjiči da je u Splitu, u studenom 2016. godine, te 17. siječnja 2017. na području gradske četvrti Spinut i Skalice u Splitu napao četiri ženske osobe.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je protiv 35-godišnjaka podnijela optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira.