Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell)
Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell)

Tučnjavu u kafiću započeo je razulareni 22-godišnjak koji je tijekom ''predstave'' razbio terasu i izvrijeđao 50-godišnju vlasnicu pa mahao spolovilom i nastavio se tući.


U lokalnom kafiću u mjestu Kunovec nedaleko od Koprivnice sukobila su se trojica muškaraca i jedna djevojka.

Vezani članci Policija, Ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Na tribinama stadiona u Borovu naselju neprimjereni grafiti: ''To je provokacija uoči braniteljskog turnira'' Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) U tučnjavi u centru Zagreba ozlijeđena dva mladića, privedene četiri osobe

Nered je započeo 22-godišnjak koji je, pod utjecajem 1,83 promila alkohola počeo razbijati terasu kafića i vrijeđati 50-godišnju vlasnicu. Kako piše portal podravski.hr, on je u jednom trenutku izvadio spolovilo i počeo njime mahati, a kada je ''alat'' pospremio, sukobio se s 36-godišnjim gostom kafića.

On je također bio pijan kao i 40-godišnjak koji im se u tučnjavi pridružio s 0,94 promila. Istovremeno, prijateljica pomahnitalog 22-godišnjaka, također pijana s 1,82 promila alkohola, vrijeđala je vlasnicu lokala i 31-godišnju gošću kafića, a onda ih obje čupala za kosu.

Netko od gostiju koji nisu bili dio tučnjave pozvao je policiju koja je stigla i sve ih odvela na triježnjenje. Pijani 22-godišnjak i u postaji je nastavio vrijeđati, i to policajce, pa su mu i to dodali u prekršajnu prijavu. Kažnjen je s 30 dana uvjetnog zatvora, kao i 21-godišnjakinja kojoj je određena uvjetna kazna od 10 mjeseci. Idućih pola godine ne smiju posjetiti kafić, a ostala dvojica sudionika tučnjave, 36-godišnjak i 40-godišnjak, završila su pred prekršajnim sucem te moraju platiti 600 kuna kazne.