Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drago Babić 2009. godine pucao je u glavu tada 19-godišnjoj Aniti, a nikad mu nije nije suđeno jer je zaključeno da je 'procesno nesposoban'. U trenutku nestanka Babić je imao narančastu majicu, kratke sivo-smeđe hlače i plave tenisice.


Policija traga za Dragom Babićem čiji je nestanak prijavljen 22. lipnja 2016. godine, a zadnji put je viđen u mjestu Kampor na otoku Rabu.

Vezani članci Tony Cetinski (Foto: Paolo Gentilini) Tony Cetinski na Rabu za doček Nove godine! Milan Kujundžić (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) Na Rabu više nema opasnosti: ''Koncentracija plina je puno manja. Nema rizika od eksplozije ili požara''

Nestali Drago Babić, rođen je 6. studenoga 1953. godine u Tesliću, Bosna i Hercegovina. Srednje je tjelesne građe, prosijed i ima kestenjaste oči.

Riječ je o teže pokretnoj osobi, koja teže govori, a u trenutku nestanka imao je narančastu majicu, kratke sivo-smeđe hlače i plave tenisice.

Kako podsjeća Novi List, 2009. Drago Babić pucao je u glavu tada 19-godišnjoj Aniti, a nikad mu nije nije suđeno jer je zaključeno da je 'procesno nesposoban'.

Kako dosadašnja potraga za nestalim Dragom Babićem nije rezultirala njegovim pronalaskom, policija moli pomoć građana ukoliko raspolažu korisnim informacijama o tome gdje bi se nestali mogao nalaziti ili imaju druga korisna saznanja koja bi pomogla da se nestala osoba pronađe, da se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr. Isto tako na profilu nestale osobe Drage Babića, građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti informacije o nestalom.

Građani sve korisna saznanja mogu dojaviti anonimno.