Požar
Požar Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvije osobe koje se dovode u vezu s požarima koji su u četvrtak poslijepodne buknuli u Park šumi Marjan i kod Marine nedaleko Trogira.


Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Požar u Vrani kod Pakoštana - 2 VIDEO Kod Pakoštana izbio požar na minskom području, stigli i kanaderi: ''Još nemamo vatru pod kontrolom''

Njega se sumnjiči da je jučer na Marjanu izazvao požar te će danas uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, biti priveden pritvorskom.

Policijski službenici dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjaknjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 

Nju se sumnjiči da je jučer na trogirskom području izazvala požar te će protiv nje biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.