Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Zagrebu

Policija se oglasila o sudaru u kojem je ozlijeđen 12-godišnji sin Gorana Ivaniševića te otkrila detalje nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prometna nesreća dogodila se u srijedu u 16 sati u centru Zagreba, doznajemo od policije.

Oko 16 sati 31-godišnjak je upravljao Hondom Accord krapinskih registarskih oznaka i kretao se Gajevom ulicom u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Baruna Trenka ušao je u raskrižje i zadržao smjer kretanja ravno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Upalio automobil na nizbrdici i izišao iz njega: Auto krenuo i pregazio dijete Prometna nesreća u Splitu - 7 Nije mu prvi put Pijani vozač zabio se u auto u kojem su bili žena i četvero djece, djevojčica (10) bori se za život

Tom prilikom naletio je na Land Rover njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, a koji se kretao Ulicom Baruna Trenka u smjeru istoka te dolaskom do raskrižja zadržao smjer kretanja ravno.

"Od siline udara Land Rover je u nekontroliranom kretanju odbačen na nogostup te se potom i zabio u zid zgrade ispred kućnog broja 6 u Ulici Baruna Trenka", priopćeno je iz PU zagrebačke.

Ozlijeđenom dječaku liječnička pomoć pružena je u Dječjoj bolnici u Klaićevoj, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

U nesreći je, neslužbeno doznajemo, ozlijeđen sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića, 12-godišnji Emanuel.

Land Roverom je u trenutku prometne nesreće upravljao dugogodišnji partner Tatjane Dragović, 29-godišnji maneken i glazbenik Vlaho Arbulić.

Aktualno Proslava Praznika rada otela se kontroli: Vozio invalidska kolica s 2,5 promila u krvi Policija, Njemačka, Ilustracija (Foto: Felix Kästle / dpa / AFP) Policija, Njemačka, Ilustracija (Foto: Felix Kästle / dpa / AFP) Foto: Felix Kästle / dpa / AFP Policija u Kaiserslauternu (Foto: AFP) Policija u Kaiserslauternu (Foto: AFP) Foto: Afp Policija, Njemačka, ilustracija (Foto: Caroline Seidel / dpa / AFP) Policija, Njemačka, ilustracija (Foto: Caroline Seidel / dpa / AFP) Foto: Caroline Seidel / dpa / AFP +0 Njemačka policija, ilustracija (Foto: AFP) Svijet Proslava Praznika rada otela se kontroli: Vozio invalidska kolica s 2,5 promila u krvi 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene